SON SÖZÜMÜZ MOR MENEKŞE

20 YAŞ ALTI TAKIMINDAN KURULU MODAFEN’E KENDİ EVİNDE 4-2 YENİLSENDE, YİNEDE
SON SÖZÜMÜZ MOR MENEKŞE
Söylenecek çok fazla söz yok. Alt sıralarda kurtulup küme düşmemeye oynayan Okul takımı MODAFEN’e dün sahasında 4-2 gibi ağır bir hezimetle mağlup olan Gebzespor’da son sözü futbolcular söylemeye başladı. Taraftar futbolcuları protesto ederken, MODAFEN’in gençlerini maç sonu ayakta alkışladı.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve ligin ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yapan Gebzespor dün sahasında ligin zayıf takımlarından MODAFEN Spor’u konuk etti. Bu maçla birlikte çıkışa geçip 8 maçlık bir galibiyet serisi oluşturmak isteyen Gebzespor için hedef mutlak galibiyet idi. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Henüz 20. Saniyede Yunus Emre’nin attığı golle konuk takım 1-0 öne geçti. 38’de Yusuf farkı 2’ye çıkardı. 40’ta İsmail’in sağdan ortasına plase vuruş yapan Uğur farkı 1’e indirdi:1-2.
SAHADA ADETA YÜRÜDÜK
60’ıncı dakikada Kadir’in sağ kanattan ortasında Okan Kafayı vurdu. Savunmaya çarpan top kaleciyi kontrpiyede bıraktı ve top kaleye yöneldi. Direkten dönen top Ender’in önünde kaldı. Ender boş kaleye topu ağlara gönderdi:2-2. 77’de gelişen MODAFEN atağında Emre sağdan gelen ortayı kafayla Gebzespor filelerine gönderdi:2-3. Bu golden sonra fazla etkili olamayan Mor Menekşeler aynı futbolcunun 90’ıncı dakikada kaleci Mustafa’nın üzerinden aşırttığı topla sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.
MODAFEN’İ ALKIŞLADILAR
Gebzespor taraftarlar dünkü maça eskiye nazaran düşük olsa da yaklaşık 1500 kadar biletli seyirci tribünlerdeki yerini aldı. 4’üncü gol ve maçtan sonra 20 yaş altı genç bir kadrodan oluşan MODAFEN takımını tribünlere çağıran ve ayakta alkışlayan Gebzespor taraftarları büyüklüğünü ve centilmenliğini birkez daha kanıtlamış oldu. Gebzesporlu futbolcuları protesto eden taraftarlar “Formayı çıkartın çıplak oynayın” şeklinde tezahüratlarda bulundular.
ÇAKIR: ONLARIN BİR SUÇU YOK
Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya inen Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır tribünlerle konuşmaya başladı. Tribünlerden yönelen protestoların anlamsız olduğunu vurgulayan Çakır, “Bu takımı en başından desteksiz bırakanlardan hesap sormalısınız. Bu futbolcular formayı terletiyor. Bunların suçu yok. Hocaya laf attınız, gönderdik. Bakın hocayla da olmuyor bu işler. Bu takımı destekleyin, sahipsiz bırakmayın. Ondan sonra bu takım neden sahipsiz kalıyor, diye soruyorsunuz” diye konuştu. HABER: MESUT ÜLKER