Gülen Bir DARICA GB İçin Start Verildi

ARİF GÜLEN BÖLGE BASINI İLE BULUŞTU
Darıca Gençlerbirliği kulüp başkanı Arif Gülen, Gebze de bulunan elit mekanlardan Globe Castro Cafe de bölge basın mensuplarıyla Darıca Gençlerbirliği ile alakalı proje ve hedeflerinden oluşan basın lansmanını gerçekleştirdi.Son derece iyi hazırlanmış sunum çalışmasını görseller halinde basın mensuplarına aktaran ve karşılıklı soru cevap şeklinde geçen basın toplantısının ardından aynı mekanda iftar yapıldı.
KURUMSALLIĞI VE AİDİYET DUYGUSUNU GÜÇLENDİRECEĞİZ
Başkan Gülen, ekibinin hazır bulunduğu toplantıda en önemli vurgulardan birini de Darıca Gençlerbirliği ve Darıca‘lılık bilincinin ilkokul sıralardında ki çocuklardan, yaşlısına kadar aidiyet duygusunu geliştirmek ve bunu gerçekleştirmek için projelerini uygulamaya başlanacağı belirtti.Başkan Arif Gülen kurumsal kimliğin en profesyonel şekilde Darıca Gençlerbirliği’nde güçlendirmeye başladık ve bunu her alanda hissettirmeye devam edeceğiz.
BORÇLAR YAPILANDIRILIP KULÜBE ÖZKAYNAK SAĞLANDIRILACAK
Kulübün borçlarını aciliyet durumuna göre belirli bir sıralamaya koyduklarını ve ana hedeflerinin transfer tahtasını açmak için kolları sıvamak olduğunu belirtti.Kulübün kendi ayakları üzerinde durması için farklı branşlardaki spor okullarının DARICA GB çatısı altında toplanmasından DARICA GB STORE açılımasına, DARICA GB DERGİ abone çalışmasından bir çok farklı proje ile kulübün öz kaynaklarını güçlendirmeye çalışacaklarını belirtti.
AMATÖR KULÜPLERDEN SEÇMELER YAPILACAK VE BÖLGE ALTYAPISINDAN FAYDALANILACAK
Başkan Arif Gülen ayrıca bölgedeki yeteneklerden ve alt yapılardan beslenerek Darıca ve bölgenin çocuklarının bu takımda yer bulması için çalışacağız.Futbolcu seçmelerimiz olacak ve hatta bölge antrenörlerinin amatör takımlardan önereceği futbolculardan en az 1 haftalık bir deneme süreci ile bölgemizden kulübümüze futbolcu katıp katamayacağımızı görmek ve buradaki potansiyellerin açığa çıkarmak da gayelerimiz arasında dedi.
Haber:Başar ÖZKAN